Странице

понедељак, 28. март 2011.

Klinike Alena Kara – Amerika


Alen kar u Severnoj Americi ima svoju kancelariju u Njujorku. Naše klinike rade i na područiju Kanade, u svim većim gradovima. U planu je otvaranje klinika u Los Anđelesu, Bostonu, San Francisku, i drugim većim gradovima u Americi tokom 2004/2005.godine.

Grupni sastanci traju pet sati i održavaju se u grupama od 30 pušača. Svim polaznicima nudimo garanciju vraćanja novca, a kopiju te garancije možete naći na sajtu www.allencarrusa.com .

Na osnovu naše garancije za vraćanje novca, stopa uspeha u 50 klinika Alena Kara širom sveta prešla je 90% za proteklih 20 godina.

Za više informacija o našim klinikama u vašem karaju ili kako da zakažete, nazovite besplatno na broj: 1 866 NO NIC 99 (666 4299).

Neki korisnici mobilnih telefona ne mogu da ostvare ovakve pozive. Ako nas na taj način ne možete dobiti, molimo da nazovete kancelariju u Njujorku na broj: (212) 696 6768. Takođe možete posetiti sajt www.allencarrusa.com ili nam možete poslati e-mail na: reservations@allencarrusa.com

Dobrodošli su svi komentari o metodi Alena Kara. Osećajte se slobodno da podelite svoja iskustva sa nama. Pisma se mogu slati na adresu naše njujorške kancelarije:
Allen Carr USA
1133 Broadway, Suite 706
New York, NY 10010

ili možete poslati e-mail sa komentarima i reakcijama na feedback@allencarrusa.com .


1 коментар:

  1. Hvala vam mnogo ja vise nisam ista osoba vec sam sretna sto sam ispusila svoju poslednju cigaretu HVALA DO NEBA

    ОдговориИзбриши